Totaalrenovatie Jaren '50 woning

Het betrof een verouderde rijwoning uit de jaren ′50 met donkere ruimtes en een vervallen veranda achteraan. Contact met de omgeving, de zon en de tuin was er helemaal niet. Het uitdagende karakter was echter de ligging: het gelijkvloers ligt verhoogd t.o.v. de straat en de tuin achteraan wegens de grote kelder die souterrain ligt.

De woning werd in zijn totaliteit verbouwd.
Licht, open ruimtes en contact met de buitenomgeving waren de hoofdvereisten. Er werd een buitenterras gecreëerd dat naadloos overloopt in de leefkeuken. De verhoogde ligging van de leefkeuken, geeft via de grote raampartijen op de achterzijde een uniek vergezicht op de langgerekte tuin. Via een trap over de volledige breedte van het huis zal men toegang krijgen tot de tuin. Ook de toegang vanuit de tuin naar de kelder werd perfect in het geheel geïntegreerd.

Oorspronkelijke Toestand