Architectenbureau CAMPENS

logo

Architectenbureau CAMPENS

logo

Architectenbureau CAMPENS

logo

Wij groeien! Spontane sollicitaties zijn steeds welkom!

Ben jij een gedreven (ev. deeltijds) medewerker om zeer gevarieerde projecten samen met ons te realiseren? Dan krijg je van ons een super werkomgeving en vrijheid om je te ontplooien volgens je interesse.
Iemand met zin voor zelfstandigheid, maar we voorzien de nodige begeleiding. Notie van uitvoering is mooi meegenomen. Projecten gaan van nieuwbouw tot renovaties, met o.a. houtbouw/lage-energie. Wij zijn toekomstgericht en werken in Archicad(BIM).

Arch. Bureau CAMPENS is een kleinschalige architectenbureau in Destelbergen waarbij geen enkel project voor ons hetzelfde is. We gaan voor uitdaging, duurzaamheid en hebben steeds een persoonlijke aanpak. We werken momenteel vnl. aan nieuwbouw woningen, grote en kleine verbouwingen, renovaties van geklasseerde en historische panden, maar zullen ook grotere projecten niet uit de weg gaan. Goede werfopvolging is voor ons minstens even belangrijk als een mooi ontwerp.
Je kan bij ons doorgroeien volgens je eigen competenties, we zijn communicatief, enthousiast en delen graag ervaringen met elkaar. We werken in een nieuwbouw kantoor omgeven door groen, het is een aangename werksfeer met een professionele aanpak.

Kennis Archicad is een meerwaarde maar niet vereist.
Ervaring is een pluspunt.
Talenkennis: Nederlands.

Wij zoeken medewerkers met volgende kwaliteiten:
- zin voor initiatief en zelfstandig werken
- gedreven, enthousiast, leergierig
- harde werker, inzet en doorzettingsvermogen
- zin in opvolging van projecten
- technisch inzicht en oog voor detail
- nauwkeurig
- communicatief vaardig naar aannemers en andere partijen toe


Architectenbureau
Architectenbureau
Architectenbureau